FEBO HILVERSUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 225 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 23:41 WOW lol, had 2 kipstukken besteld, was droger dan de woestijn en tegerlijketijd was er een olie baron doorheen gevlogen, echt gewoon de SLECHTSTE kip die ik OOIT heb gegeten. Gatverdamme € 11,33 betaald voor iets wat gewoon oneetbaar was.
26 jun 2024 om 21:40 Het eten was warm maar patat veel te zout en er staat dat je fritesauce kan bestellen maar je krijgt mayonaise dat is totaal iets anders. Heb 6 euro aan Sauce weg gegooid waarvoor ik heb betaald.
4 jun 2024 om 17:49 Alles was heerlijk warm en de bezorging zeer vriendelijk!
28 mei 2024 om 21:56 Kwaliteit is altijd goed! Maar de prijs is gewoon erg pittig. €3,30 voor een kroketje… maar goed! Convenience food!
25 mei 2024 om 20:08 Het was oke maar wel echt duur ,het duurde erg lang ,verder oke
18 mei 2024 om 21:03 Keurig op tijd, vriendelijke jongen
8 mei 2024 om 12:53 Met aandacht gemaakt en toch snel. Wel de fritessaus vergeten helaas
7 mei 2024 om 21:49 Perfect!
3 mei 2024 om 19:35 Alles nog lekker warm, keurig op afgesproken tijd geleverd, vriendelijk persoon die het kwam brengen
24 apr 2024 om 15:58 Patat en snacks lekker warm, milkshake apart gehouden, dus goed gekoeld. Goed verpakt en snelle en aardige bezorger!
30 mrt 2024 om 21:21 Het was alles wat we verwacht hadden heerlijk en op tijd bezorgd
27 mrt 2024 om 19:19 Het was heerlijk. De bacon op mijn burger moest ik wel zoeken. Ik had extra erbij besteld maar dat zat er denk ik al helemaal niet bij. De pindasaus was echt zò heerlijk. Dit was de 1ste keer besteld bij hun maar dat zal zeker niet de laatste keer zi