FEBO HILVERSUM

FEBO HILVERSUM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 126 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

25 apr 2022 om 21:44 Snel bezorgd en lekker eten! Wel wat prijzig.
22 apr 2022 om 0:19 burger was not so good and very small. I ordered fanta, they give me coca cola without any call or something.
20 apr 2022 om 21:39 Snelle bezorging! Ben ik niet gewend van de FEBO! Ze hebben de bezorgdiensten veranderd. Chapeau!! Vorige paar bestellingen duurde 2 uur en nu 20 min. Eten was top. Alles netjes apart ingepakt
18 apr 2022 om 19:08 Razendsnel dat wel. Heel vieze mayo helaas, verder ok
12 apr 2022 om 22:19 Bezorging was 45 a 50 minuten te laat. Naar ons idee was de kip een extra ronde in frituur geweest, super taai. Burger was lauw. Bezorger verontschuldigde zich wel netjes. Bestellen doen we dus niet meer
1 apr 2022 om 15:11 Eten goed bezorging lang en duur, geen eigen bezorging
22 mrt 2022 om 4:20 Eten is prima, alleen keer op keer die bezorgtijden en dat voor gewoon snacks …
11 mrt 2022 om 17:24 Voor 4 porties patat wel heel weinig die Bucket Bezorging was prima
27 feb 2022 om 21:44 prima voor elkaar. .
1 feb 2022 om 14:30 De bezorger was heel vriendelijk, snel geleverd. Maar serieus 3.45 euro bezorgkosten?? In Hilversum. Het wordt steeds gekker. En verplicht pinnen wat ook 0.25 cent kost. Helaas de laatste keer voor ons, aan het eten ligt het niet
27 jan 2022 om 19:14 Bestelling duurde 1,5 uur en in plaats van sate kroket werd er een gewone geleverd. De bezorgster was aardig maar het systeem klopt niet vind ik Febo maakt de bestelling als de bezorger van thuisbezorgd er is Ze hebben geen eigen bezorgers
27 jan 2022 om 15:15 Eten was heerlijk.. bezorging duurde veel te lang ( bezorger was ontzettend vriendelijk en kon er natuurlijk niks aan doen ).